Kæreste-tur til Italien

Sådan fik jeg stærke negle på 25 dage!

IMG_8639

Lad os bare sige det som det er! Jeg er ikke typen, der er til pynt!

Der skal både vaskes tøj, gøres rent og vaskes op. Og er jeg rigtig heldig, er der måske også et par mudrede fodboldstøvler, der skal have en tur med en børste. Når man som jeg, i forvejen har tynde negler, der ALTID spalter i lag, så flækker min negle none-stop! Men på blot 25 dage har jeg fået stærke negle!

Mine negle er holdt op med at flække/ spalte i lag og er blevet virkelig stærke!

Jeg købte IMEDEEN ‘hair and nails’ i Matas, der skulle hjælpe med at få smukkere hår og stærke negle. Dem har jeg taget hver dag. Hver aften har jeg smurt mine neglebånd med en negle-olie fra Essie, som i øvrigt dufter vidunderligt af appelsin og så har jeg været flittig med en af mine yndlings håndcremer fra Rudolph.

Når jeg gør rent, er jeg nu begyndt at bruge handsker. Det skal man lige vende sig til, men mine hænder bliver hurtigt meget tørre ? og nå ja, jeg gør meget rent!

Jeg er total besat af farven rød i øjeblikket! Så selvfølgelig skal de nye stærke negle være røde. Efter jeg begyndte at købe Gelcouture fra Essie, holder min neglelak i ca. 10 dage. Det tager til gengæld flere timer at komme den på, for jeg tager 5 lag på. Ja, du hørte rigtigt ? 5 lag!

Et lag styrkende underlak. Den tørre ret hurtigt.

To lag Gelcouture neglelak! Det første lag skal være HELT tørt, før det næste kommes på.

To lag Gelcouture overlak! Nogle gange venter jeg med det sidste lag overlak til næste dag. Men det er virkelig overlakken, der får det til at holde så længe.

Man skal lige vende sig til Gelcouture neglelak. Den er ret tyk og derfor svær at komme på i et tyndt lag. Det bliver faktisk pænere med et tykt lag ? også selvom der kommer så mange lag på.

Jeg har i øvrigt ikke fået noget som helst fra hverken Matas, IMEDEEN, Essie eller fra Rudolph Care! Jeg vil bare gerne dele det med dig….

Håber du kan bruge inspirationen!

Fortsat god dag!

Kærligst

Lotte Reimar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste-tur til Italien