Mit navn er Lotte Reimar.

Jeg er en 48-årig livsnyder og selvlært erhvervskvinde, med mere end 25 års erfaring i det private erhvervsliv.

Jeg er et menneske, der helt basalt er drevet af at skabe resultater! Måske er det derfor, at jeg er så glad for at gøre rent. At arbejde har altid været min helt store passion og fyldt meget i mit liv. Er der overskud af tid, igangsætter jeg gerne et nyt projekt! Mine børn er derfor ikke vokset op med hjemmebagte boller, når de kom hjem fra skole.

For 4 år siden opsagde jeg min stilling som adm. direktør i PARKEN, for at starte forfra ved køkkenbordet, som selvstændig. I dag er jeg adm. direktør/medejer af Running Dinner ApS, ejer af Reimar Co-operation ApS, klummeskribent i Ekstra Bladet og blogger.

Privat bor jeg i en villalejlighed i Hellerup med min mand (Alfahan) og min søn på 14 år. Min voksne datter har forladt reden, er blevet gift og har nu skænket mig den største lykkepille af dem alle ? mit barnebarn baby Alma.

Jeg er en kæmpe drømmer! Men jeg er også et menneske, der handler på de ting jeg drømmer om. Hos mig er der ikke altid langt, fra tanke til handling og jeg sætter mig hele tiden nye mål i livet, som jeg kan løbe efter.

Jeg lever mit liv under mottoet ?hvor intet vover intet vinder?. Jeg tager gerne chancer, fordi jeg helt grundlæggende ved, at jeg nok skal klare mig i livet.

Hvis du er én af dem, der mener at man bør skrue lidt ned for sig selv, når man nu nærmer sig de 50, så skal du nok ikke følge min blog. For jeg har selvfølgelig tænkt mig, at skrue op!

Grine mere, kysse mere, danse mere, rejse mere, larme mere, elske mere.

Velkommen til min blog og mit uperfekte liv!

Kærligst

Lotte