Køb et todelt sæt!

Skræddersyet vitaminpiller!

d21ce7dc-6408-4b2d-92c3-aa05cb93aa2f-1140x1140

TakeDaily skræddersyr dine vitaminpiller og leverer din personlig sammensatte pakke af de bedste kvalitets vitaminer direkte til din dør!

Jeg vil så gerne være sund! Derfor har jeg før taget alle mulige forskellige kosttilskud. Men når jeg nu både spiser en multivitamin pille, en for hår og negle, en for rynker i fjæset, en for ikke at bliver forkølet og en med ekstra kalk, er der så nogle vitaminer som jeg i virkeligheden får for meget af?

Vitaminer er jo aktive stoffer og enkelte vitaminer kan faktisk være ret farlige, at få for meget af. Jamen, skal man nu også have en kandidatgrad i medicin, for at gennemføre denne tilværelse?

Det behøver man ikke! En gruppe dedikerede diætister, farmaceuter og ernæringseksperter har set udfordringen og har skabt TakeDaily.

Vitaminpiller til en måned

TakeDaily vitaminpiller pakket i dagsrationer

Det er så god en idé at jeg har sagt ja tak til, at lave en reklame for konceptet!

På TakeDaily?s hjemmeside kan du lave en simpel test, der gør det nemt at finde frem til netop dit vitamin behov. Har man brug for yderligere hjælp, kan man til hver en tid række ud til Takedailys egne ernæringseksperter, der sidder klar hele ugen. Når du har taget testen skræddersyr TakeDaily dine vitaminpiller og leverer din personligt sammensatte pakke, af de bedste kvalitets vitaminer, direkte til din dør hver måned, så længe du ønsker det. TakeDaily har ingen binding, så du kan komme ud af det fra dag til dag!

Vitaminerne leveres i en specielt designet pæn æske, der indeholder vitaminer til 28 dage, pakket i dagsrationer. Jamen, det kan ikke blive nemmere!

Pakkens indhold af vitaminpiller

Personlig sammensatte vitaminpiller med indholdsfortegnelse

Du har mulighed for at ændre din sammensætning af vitaminer, så den følger dine behov. Du skal blot logge ind på ‘Mit TakeDaily’ og tilpasse din profil. Måske skal du have mere D-vitamin, fordi det er længe siden du har fået sol, måske er du begyndt at træne eller måske spiser du færre grøntsager end du plejer, her i julen. Så ændres sammensætningen af vitaminer og mineraler sig med din næste levering. Fandeme smart! Du kan også sætte din levering på pause, hvis du får behov for at stoppe dine vitaminer for en periode.

Pæn TakeDaily-æske med vitaminpiller

Vitaminpiller i TakeDaily-æske kan tages med overalt

Og så til det bedste!

Jeg har aftalt med TakeDaily, at mine følgere kan få den første måneds vitaminpiller med 50 % rabat! Normalprisen er 149 kroner pr. måned.

Det kræver blot at du er NYT medlem på TakeDaily og bruger rabatkoden LR2017 på følgende link: TakeDaily

Tilbuddet gælder til og med den 17. december!

Jamen, selv tak! Fortsat god og sund uge til jer alle….

Kærligst

Lotte


(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:
new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’&l=’+l:”;j.async=true;j.src=
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-N75BN6L’);


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb et todelt sæt!