EinSmuttur til Tyskland – Hildesheim

Måske er jeg en sommerfugl?

ea2583ae-88cd-4f0e-8af3-61879ed32190

Indimellem drømmer jeg mig langt væk…..

Måske skulle jeg flytte på landet og drive et økologisk landbrug. Måske skulle jeg begynde at designe tøj til kvinder over 40 år, hvor der er plads til mormorarmene. Måske skulle jeg købe et gammelt forfaldent hus og bruge de næste par år på, at sætte det i stand. Man kunne jo også flytte til et varmere land og åbne et lille lækkert hotel. Måske skulle jeg skrive den bog!

Når jeg er inde i de perioder, hvor jeg dagdrømmer meget, så kan jeg nærmest få en ny ’god ide’ om dagen.

Det meste af tiden er jeg utrolig effektiv og struktureret. På alle livets områder. Det er egentlig ufatteligt hvad jeg kan nå i løbet af en uge! Men jeg har som sagt perioder, hvor mine tanker flyver af sted i alle retninger. Jeg får lyst til et nyt projekt! Jeg får en trang til at bygge noget op fra bunden og så er der ingen grænser for, hvad jeg kan finde på at drømme om.

Er det normalt? Er det mon fordi, at jeg ikke er tilfreds med mit liv, som det er i dag?

Jeg er helt overordnet glad for mit liv. Jeg har fået det, som jeg drømte om – friheden til selv at bestemme. Det er den, som jeg har jagtet og i dag lever jeg af, at være selvstændig erhvervsdrivende uden fastansatte. Jeg driver min virksomhed Running Dinner, der laver events for singler. Jeg har min ugentlige klumme i Ekstra Bladet og ja, så er jeg jo også sprunget ud som blogger. Min tid er min og friheden til selv at bestemme over mit eget arbejdsliv, er det vigtigste for mig.

Men trangen til at skabe noget nyt, skriger alligevel inde i mig. Et nyt projekt! Hoppe ud i noget, hvor jeg slet ikke kan bunde. Der bor en lille iværksætter i mig, der har meget mere som skal leves ud.

Jeg kan godt blive lidt irriteret på mig selv, når jeg har de dage hvor jeg ’drømmer om et nyt projekt’. Det bliver en overspringshandling, der ikke altid går hånd i hånd med den tjekliste, der er placeret på højre side af mig. Men de sidste par uger har jeg tænkt på hvad der mon vil ske, hvis jeg bare giver det plads. Plads til at vokse og lade drømmen udfolde sig i mine tanker. Måske sker der noget spændende…!

Måske er jeg en sommerfugl, der endnu ikke har spredt sine flotte farverige vinger helt ud endnu. Hvem ved?

Jeg vil give drømmene mere plads og følge nysgerrigt med fra sidelinjen.

Så bliv nu ikke alt for forskrækket, hvis jeg pludselig har solgt alt hvad jeg ejer og er taget på jordomrejse!

God onsdag til jer!

Kærligst

Lotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EinSmuttur til Tyskland – Hildesheim