Måske er jeg en sommerfugl?

Ramt af magelighed!

Jeg tilstår!

Selvom jeg på mange måder føler, at jeg er præcis den samme som da jeg var fx 40 år, så er der alligevel helt klare tegn på, at jeg med hastige skridt nærmer mig de 50!

Og her taler jeg ikke om, at man jo nærmest er ved at få et hjertetilfælde hver gang man ser sig selv i spejlet om morgenen, fordi man de seneste syv timer lykkelig har glemt , at ens røvhul og mund har valgt at bytte plads! Eller at huden på halsen åbenbart har pensioneret sig selv i år 2015!

Jeg taler om mageligheden….

Den kommer jo kraftedeme snigende, som Claus Listepik Elming til et Afterparty!

Man opdager den ikke før den nærmest har overtaget hele tilværelsen.

Pludselig bliver stilletterne med 12 cm hæle ikke anvendt med samme hyppighed, som de gjorde for 10 år siden, fordi jeg ikke ORKER at have ondt i fødderne.

Closeup of women's heels with a blister plaster on

Av, av, av

Pludselig er der grænser for, hvor mange flasker vin jeg drikker en torsdag aften med veninderne, fordi jeg virkelig ikke ORKER at have tømmermænd! Hvem er i øvrigt den idiot, der er opfundet at tømmermænd skal bliver værre med alderen?

Og skal jeg ikke lige noget i weekenden, så bliver den helst gennemført helt uden make-up, fordi jeg fandeme ikke ORKER, at jeg skal tage lortet af igen.

Kan I høre det?

Nu er jeg jo allerede begyndt at give efter for mageligheden og så ser den straks sit snit til at vokse!

Er jeg fx inviteret til middag en fredag aften og nogen spørger mig, om vi mon skal noget lørdag aften, så begynder jeg straks at overveje om jeg mon ORKER, at gå ud to dage i træk!

Forleden fik jeg lyst til at bage en kage, men så kom jeg da lige i tanke om, hvor meget det roder at bage og jeg ORKEDE ikke al den oprydning!

Det værste er næsten, at jeg på det seneste er begyndt at samle bunker ved trappen ned til kælderen, fordi jeg ikke ORKER at rende op og ned af kældertrappen flere gange dagligt!

Undskyld, men hvem fanden er jeg? Bedstemor And?

Det er jo et SIKKERT alderdomstegn – det der!

Den eneste fordel ved mageligheden er sgu da, at jeg ikke længere tømmer HELE køleskabet efter kl. 22, fordi jeg ikke ORKER at rejse mig fra sofaen!

Men nu skal det være slut! Den skal ikke tage røven på mig, den der magelighed! Nu er jeg blevet opmærksom på den og den skal få kamp til stregen! Listepik!

Så jeg har taget lidt make-up på, selvom det er søndag. Jeg har lavet aftaler flere dage i træk og der skal drikkes masser af vino i høje hæle!

Tømmermænd og ømme fødder – kom an!

God søndag, venner!

Kærligst

Lotte

2 kommentarer

 • Eva

  😂😂😂 For FANDEN hvor er det rart, at der er andre (dig) der har det, som jeg har. For jeg ORKER ikke være den eneste. Og som den listepik jeg er, så har jeg ikke ORKET at fortælle andre om, hvor ufattelig pinlig magelig, jeg er blevet de sidste par år. Men det gør du, Lotte, og jeg siger af hjertet tak, med det røvhul jeg har i ansigtet, som sidder på min pensionerede hals 😁 Håber du får nogle herlige dage, i højhælede og med tømmermænd. Og glem ikke at opsummere os om, hvordan kampen går 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lottereimar

   Hej Eva. Jamen, det er da også vild pinligt at indrømme! Men jeg tænker at jeg KAN da ikke være helt alene….og det er jeg så heller ikke. TAK! Knus Lotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske er jeg en sommerfugl?