Jagten på en personlig stil

Fri som fuglen

IMG_7588

Der er både fordele og ulemper ved, at være selvstændig erhvervsdrivende og arbejde hjemmefra.

Det værste er jo, at man aldrig har rigtig fri. Holder jeg en uges ferie, arbejder jeg altid mindst to hele arbejdsdage. Mine arbejdsuger er ofte på 60-70 timer.

Når det er sagt, så bestemmer jeg jo selv hvor mange uger, jeg så vælger at holde fri og hvilke timer på døgnet, jeg arbejder. Det er en kæmpe frihedsfølelse! Skal jeg handle foregår det ofte om formiddagen, hvor der ikke er andre mennesker. Når jeg træner foregår det altid om morgenen eller om formiddagen, hvor min motivation er størst.

Jeg har ingen fastansatte i min virksomhed, så jeg sidder alene ved mit spisebord. Mig og min bærbare! Jeg driver til dagligt selskabet Running Dinner ApS, der laver events for singler. Jeg er fast klummeskribent på Ekstra Bladet, hvor min klumme ?Der er så meget kvinder ikke forstår? er i avisen, hver søndag. Alt hvad jeg laver foregår digitalt. Nu også denne blog.

Jeg kan arbejde alle steder i verden, så længe der er internet. Det giver mig en kæmpe følelse af frihed! Bare tanken.

En anden fordel ved at sidde alene hjemme og arbejde er, at man ikke altid er nødt til at ligne sådan én, der er på arbejde.

I dag har jeg ingen møder, så i skrivende stund sidder jeg og arbejder med ansigtmaske i fjæset. Håber ikke pakkeposten kommer forbi! Eller én af teenagerens venner!

Jeg sørger altid for at have en dag om ugen, hvor jeg ikke har møder. En dag, hvor jeg kan ligne lort, hvis det er det jeg har lyst til. Hvis det er høj solskin, kan jeg nyde en time i solen midt på dagen og arbejde en time om aftenen, i stedet. Jeg elsker det!

Det er ikke for alle, at være selvstændig. Det kræver stor selvdisciplin! Den har jeg gudskelov masser af. Det er også et stort pres, at man ikke har en fast løn. At man aldrig kan føle sig sikker på, at man tjener penge næste måned, selvom man knokler.

Men for mig vinder følelsen af frihed! Friheden til selv at bestemme over sit eget arbejdsliv. Friheden til selv at tage beslutninger. Friheden til at holde en ekstra uges ferie, hvis man har lyst. Friheden til at lave en ansigtsmaske midt på en arbejdsdag. Jeg føler mig fri som fuglen!

Jeg vil ikke bytte det væk for noget!

God tirsdag, venner!

Kærligst

Lotte

4 kommentarer

 • Susanne Richardt

  Du er så skøn og meget inspirerende! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Har først i dag fået læst dine indlæg. Synes det er dejligt der er kommet en blogger jeg kan forholde mig til – ikke mindst alders mæssigt. 🙂 Vil helt sikkert følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tusinde tak, Nina. Det glæder mig meget at du vil følge med her.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på en personlig stil