Derfor har jeg svært ved at komme i julestemning!

Fugtgivende skønhedsprodukter på budget!

Mangler du fugtgivende skønhedsprodukter på budget?

Vinterkulden har lagt sin klamme hånd over kongeriget og den kolde vind niver i kinderne. Og så kommer min hud straks helt ud af kurs og bliver mega tør! Gør din også det?

Jeg ved ikke med jer, men her i januar er mit budget IKKE til meget dyre cremer! Så her er lidt tips til nogle skønne produkter, som jeg synes giver masser af fugt og som ikke koster en bondegård!

Clinique Moisture Surge

Clinique Moisture Surge overnight mask

Denne ‘Overnight’ fugtmaske fra Clinique er helt fantastisk! Den tager du på, når du har fjernet make-up og renset din hud om aftenen og som navnet siger, sover du med den på om natten. Den tørre sarte vinterhud bliver nærmest lykkelig, for en god omgang fugt – hele natten! Clinique Moisture Surge overnight mask koster 330 kr. og da den er på 100 ml, kan du have den længe. Kan købes i fx Matas og Magasin.

Tinted Moisturizer

Origins GinZing Energy-Boosting

Jeg fik et tip af en skønhedsekspert til at prøve Origins GinZing SPF40 Energy-Boosting, Tinted Moisturizer, som er en helt fantastisk farvet dagcreme, fyldt med koffein! Jeg ELSKER denne her dagcreme til de dage, hvor jeg ikke gider at have make-up på. Den giver masser af fugt samtidig med, at den efterlade huden med den fineste glød og koster kun 245 kr.

Jeg købte også Origins GinZing Energy-Boosting, Treatment Lotion Mist til kr. 145, så jeg kan spraye lidt ekstra fugt i ansigtet. Den giver øjeblikkelig fugt og har den skønneste duft af mandarin! Jeg bruger den flere gange i løbet dagen – også ovenpå min make-up. Sidst men ikke mindst Clinique Pep-start Eye Creme til kr. 195, som giver masser af fugt og hjælper med at reducere de hævede øjne om morgenen. Produkterne kan købes i fx. Matas og Magasin.

img_9681Jamen, selv tak og ha’ en fortryllende tirsdag, venner!

Kærligst

Lotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg svært ved at komme i julestemning!