Overgang eller undergang?

Giv brugte ting nyt liv

Giv brugte ting nyt liv!

Måske er jeg ved at udvikle mig til sådan en ?gør det selv? type, der fremover kan bruge trendy hashtag som DIY (engelsk forkortelse for Do It Yourself).

I jagten på at skabe min helt egen stil i hjemmet, har jeg i hvert fald eksperimenteret lidt med, at købe gamle brugte møbler og sætte dem stand! Det er faktisk både sjovt og nemt.

Lad mig slå en ting fast! Det er ikke noget man skal bevæge sig ud i, fordi man gerne vil spare penge. For selvom møblerne kan være billige, så kan materialer godt være ret dyre. Jeg ved ikke om der er ægte guld i den der maling fra Silvan, men god maling er bestemt ikke billig!

Nå, men jeg fandt dette lille skønne entrémøbel til 450 kr. på DBA.

Et fint gammelt møbel, men jeg havde lyst til at give det en anden farve. Jeg har først slebet møblet grundigt med sandpapir og herefter grundet det med en grundmaling til træ.

Så har det lille møbel fået tre lag maling i den fineste lyserøde farve. Jeg synes det står så fint i min entré!

Nu havde jeg jo ligesom købt den (dyre) lyserøde maling, så samme farve har den lille brugte 70?er skammel med beton fået og den står nu i stuen med en plante på. Skamlen er købt på DBA til 100 kr.

Jeg er personligt helt vild med, at blande gamle og nye ting. Jeg synes det skaber lidt mere personlighed end hvis alt er nyt. Jeg ønsker heller ikke et hjem, der ligner for meget et katalog. Gamle ting kan få nyt liv og samtidig kan man skabe ting til hjemmet, der er helt unikke. Smart!

Jeg er bestemt ikke færdig med, at købe brugte ting og forny dem.

God tirsdag til jer!

Kærligst

Lotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgang eller undergang?