Bikini-venlig cocktail med hyldeblomst

Ferie på en af Europas mest oversete perler!

IMG_7977

Sol, sommer, strand, palmer og kærlighed!
Jeps, jeg holder ferie ved kysten i Andalusien, i Spanien.
For nogle år siden, købte mine forældre hus her knap 30 minutters kørsel fra Malaga. Jeg må indrømme, at jeg dengang ikke helt forstod, hvorfor det skulle være lige netop her. Min viden om området var begrænset til noget med Costa Del Sol, grisefester og ?stegt flæsk med persillesovs? på menukortet. Ellers tak, herfra!
Men jeg er blevet klogere! Mine forældres hus er placeret på den modsatte side af Malaga, end det område der er kendt som solkysten. Og her tales der i øvrigt kun spansk – også på restauranterne. Her holder spanierne selv sommerferie og området er derfor meget mere autentisk.
IMG_7984
Ja, og så er der jo det sikre argument for, at købe et hus i det sydlige Spanien: 3.000 årlige soltimer og en gennemsnitstemperatur på 18 grader. Skal man være sikker på sol i sin sommerferie, så er det her man skal være. I juli og august måned, skinner solen 11 timer dagligt med en gennemsnitstemperatur på mellem 25-35 grader og der er blot 2-3 regnvejrdage, på de to måneder.

IMG_7985
Mine forældre bruger ikke selv ?Casa Reimar?, som huset er døbt, her i juli måned. Så jeg er så privilegeret, at jeg hvert sommer kan rejse hertil og holde en billig sommerferie med min familie. Åh, hvor er jeg dog taknemmelig!
Min kærlighed til stedet og området vokser for hver gang, jeg er her. De lange solrige varme dage. De uendelige kyststrækninger med klart køligt vand. De mange højer palmer og kaktusser langs kysten. De ubeskrivelige smukke bjerge, der dukker op overalt.

IMG_7825Bevares, der ryger da også et par store glas ‘Tinto de Verano’ med masser af isterninger og et par Piña Colada ned. Man har vel ferie! Vi kører langs kysten hver eneste aften, når vi skal ud og spise. Lykken er når ens forældre har valgt, at købe en åben bil, så man kan få lidt vind i håret imens.

IMG_7986Folk taler jo altid om Italien og sydfrankrig, som det eneste rigtige sted at holde sommerferie. Måske er Andalusiens kyst en af Europas mest oversete perler!
Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har nydt en ferie, så meget som denne. Jeg forsøger nu, at nyde hvert et sekund i varmen sammen med Alfahan og teenageren. Lige nu vil vi aldrig hjem!
P.S. Kan se på vejret i Danmark, at jeg bestemt ikke går glip af noget.
Kærligst
Lotte

8 kommentarer

 • Rikke Rintza

  Kære Lotte – tak for din meget levende beskrivelse af Andalusien. Det vil helt sikkert komme med i næste års overvejes af feriemål. Jeg har end ikke tænkt på stedet, men du beskriver området, som virkelig interessant. Jeg nyder Santorini netop nu – så skal absolut ikke klage. Her i Perissa er også helt fantastisk – og slet ikke så overrendt som mange andre græske byer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Sorry Rikke! Det gik lidt for stærkt med mit svar til dig, så jeg fik læst det som om, du var i Italien. Jeg vil straks tjekke Perissa i Santorini ud. Fortsat god sommer til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Lyder fantastisk. Man skulle være et skarn hvis man ikke lige blev lidt misundelig der. 🙂 Andalusien er et fantastisk sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Ja, det er jo faktisk lidt tarveligt med de dejlige billeder af sol og sommer, når du vejret derhjemme ikke er i top, Nina.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Marie Elsrud

  Du har helt ret. Er lige kommet hjem fra 2 ugers skøn ferie på Solkysten.
  Dog ikke øst for Malaga men i Torremolinos.
  Elsker vejret, den spanske atmosfære og det skønne mad, grønt og frugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Jeg frygter også dagen, hvor ferien er slut, Ann-Marie. Vi må trøste os med, at vi kommer tilbage igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Werner

  Hej Lotte. Lyder lige nøjagtig lige så dejligt, som jeg og familien har oplevet Spanien, de sidste 15 år. Det har faktisk endt ud i, at vores søn, har valgt at studere Spansk sprog og historie ,- og de sidste 6 måneder har taget et semester i Cordoba ,- for at komme videre i hans uddannelse. Vi forstår din glæde ved det spanske 😉 Tak for dine dejlige updates på fjæsen ! Fortsat god sommer. Hilsen fra Werner og Fruen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Jeg vil også gerne lære spansk. Men jeg kan godt mærke at det bliver sværere med alderen, at lære et nyt sprog. God sommer til jer også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini-venlig cocktail med hyldeblomst