Pludselig blev jeg Pippi Langstrømpe!

Undskyld, men hvad fanden rager det jer?

Man skal ældes med ynde, siger nogle.

Jeg ved simpelthen ikke hvad det betyder! Men det bliver ofte brugt, når kvinder diskuterer hvorvidt det er rigtig eller forkert, at få foretaget plastikkirurgiske indgreb eller anvende Botox. Jeg forstår slet ikke den diskussion!

Min holdning er, at det må folk da fuldstændig selv om! Hvis nogle bliver gladere for dem selv, fordi de får lavet større patter, får en ansigtsløftning, får lavet større læber eller får Botox i panden, så super fint med mig. Hvis andre vil lade naturen gå sin gang og hylde hver en dejlig rynke der dukker op, så skal de da have lov til det!

Hvorfor skal vi kvinder gøre os til dommere over, hvad andre kvinder gør eller ikke gør, ved deres egen krop?

Jeg kender mange kvinder, der enten har fået foretaget et plastikkirurgisk indgreb eller får Botox og Restylane i ansigtet, men de vil da hellere have knust deres højre knæskal, end at indrømme det! Hvorfor? Jamen, der er da fordi der står et hold kvinder klar til, at lynche dem ved daggry, hvis de fortæller sandheden.

For man skal jo ældes med ynde! Undskyld, men hvad fanden rager det jer?

Her på bloggen har jeg tænkt mig at være 100 % ærlig omkring alt! Med fare for, at blive væltet af en shitstorm eller lynchet ved daggry! I kan bare komme an!

Så her kommer den første sandhed om, hvad jeg har fået foretaget af indgreb (ja, der kommer flere her på bloggen).

Jeg har fået fjernet overskydende hud, på både øvre og nedre øjenlåg! BUM!

Sådan så jeg ud, umiddelbart efter operationen, for præcis et år siden!

IMG_5661

Der sker jo det med alderen, at huden får mindre elasticitet og dermed kommer der et voksende overskud af hud. Jeg var først og fremmest meget ked af, at jeg konstant så træt ud! På de øvre øjenlåg betød den ekstra hud også, at hele penslen bare fulgte med, når jeg forsøgte at lægge øjenskygge. Jeg har altid haft tunge nedre øjenlåg, men fedtet var forsvundet og have efterladt to tomme hudsække. Det så ud som om, en gammel dement mand havde efterladt, sine gamle rynkede hængeklunker i mit ansigt! Fedt, ikk?

Selve operationen foregår sådan, at på de øvre øjenlåg placeres snittet i folden og så fjernes et ovalt stykke hud.?Ved nedre øjenlågsplastik placeres snittet ud for den ydre øjenkrog og følger den nederste kant af øjenlåget, lige under øjenvipperne.

Her kan du se mit før og efter billede (havde selvfølgelig ikke Eyelash Extension på, da jeg skulle opereres)

IMG_7383

Jeg er SÅ glad for, at jeg har fået fjernet overskydende hud, på øvre og nedre øjenlåg!

Operationen er foretaget af Speciallæge i Plastikkirurgi, Henrik Steenfos, på Hovedstadens Plastikkirurgi. Jeg har selv betalt for min operation, så jeg er ikke forpligtet til, at nævne hverken klinik eller kirurg. Det vælger jeg at gøre, fordi jeg har oplevet et helt fantastisk forløb, med efterfølgende rigtig pæne ar. Når det handler om kirurgi, synes jeg det er rigtig vigtigt med anbefalinger.

Alle der ønsker sig at foretaget plastikkirurgi, bør altid sætte sig grundigt ind i operationen og evt. komplikationer, inden man beslutter sig. Vælg din kirurg med STOR omhyggelighed og gå aldrig efter det billigste tilbud! Det er jo ikke en taske, man køber!

Så shitstorm, kom bare an!

God weekend!

Kærligst

Lotte

75 kommentarer

 • Helle Nielsen

  Hej Lotte
  Det se fint ud .Jeg vil gerne selv have det lavet .kh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Elisabeth

  Tak for du står frem, jeg er lige blevet opereret øvre øjenlåg,- hvornår ser det pænt ud igen ?

  Hvornår kan man lave noget som støvsuge og lidt motion efter ?

  Tak på forhånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lottereimar

   Hej Gitte.
   Du må nok hellere spørge der hvor du er opereret, for jeg holdt mig kun i ro et par dage. Jeg ha krudt i røven!
   Kærlig hilsen Lotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Hej Lotte det er virkelig et flot resultat. Jeg har selv overvejet operationen for nedre øjenlåg de sidste 3 år og har nu endelig fået bestilt en tid hos en dygtig kirurg.. Overvejer dog lidt at udskyde den da jeg arbejdsmæssigt har nogle møder få dage efter.. kan du fortælle lidt om hvor længe der går inden man kan vise sig nogen steder uden at skræmme livet af folk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Hej Jannie.
   Det er vist meget forskelligt hvor blå og hævet man bliver. De nedre øjenlåg ser værre ud, end når man får lavet de øvre. For mit vedkommende en lille uge, før sting og plaster kom af. Så jeg ville nok tage en uge fri, hvis jeg var dig. Håber det besvarer dit spørgsmål. Kh Lotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Hej Lotte
  SUPER godt og befriende indlæg. Du har så ret – så ret. Folk må gøre lige præcis hvad de ønsker, og hvad der gør dem glade. Jeg får selv botox i panden og er indtil videre, vidst også den eneste i min vennekreds. Men jeg er fuldstændig ligeglad og står også 100 % ved den beslutning. Folk kan mene lige hvad de vil, jeg er gladere når jeg ser mig selv i spejlet og det er det, der betyder noget i det lange løb.
  Fantastisk flot resultat du har fået.
  Er allerede vild med din blog :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak for din ærlighed, Susse! Og tak fordi du læste med….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det blev en lovestorm ❤️❤️❤️ Glæder mig til, at følge med – tak for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hvid Degnebolig

  Hej Lotte.
  Det er blevet flot.
  Jeg fik selv lavet mine øvre øjenlåg da jeg var 38 år i dag er jeg 67 og vil have dem lavet igen, glæder mig til at få mine øjne til at værre pæne igen.
  Hilsen
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lotte.
  Du ser sprød ud!
  Jeg fik lavet øvre øjenlåg for 2 år siden og har aldrig fortrudt ét sekund ….og det er også løgn, for jeg var så hævet i krydderen de 2 første dage, at jeg skulle ha’ tændstikker imellem øjenlågene, for at kunne se ud af øjnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Ha ha ha….ja, det kan se frygteligt ud de første par dage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Lotte. HØRT! Hvor er det godt skrevet!! Jeg sætter stor pris på at blive ældre, hvilket for mig er et privilegie. Men jeg elsker ikke hver og er tegn på det – Og som du selv så flot skriver, så er det ikke noget, nogen skal blande sig i.
  Som dig har jeg ekstra hud under øjnene, og har haft det altid. Jeg har fået fåretaget er par andre indgreb, men har ikke fået ordnet de øjne, trods et kæmpe ønske om det! Når jeg ser dine før/efter billeder bliver jeg da hele motiveret for at få det gjort! 😉

  Kh
  Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak, Anette. Held og lykke med øjnene, hvis du tager den beslutning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Ørskou

  Hvad rager det dig ! Hvor er det sandt som det er sagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tusinde tak, Tina!
   Ja, kvinder kan virkelig være kvinder værst. Det klær’ os ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Super flot og ikke mindst naturligt resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Dem farver jeg også, Diana. Jeg er heller ikke klar til det grå look!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lehnert

  Er så enig med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seip

  Fantastisk smukt Lotte, overvejer det selv. Vil du Anbefale stedet du har fået det udført. Eller bliver det for meget public.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Jeg vil VARMT anbefale Hovedstadens Plastikkirurgi! Bestil tid hos Henrik og hild ham fra mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Smuks ser du ud og os der ikke ældes med ynde må ty til andre midler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Godt, at vi er flere der tør stå frem! Tak Rikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Gi’ den gas pige…! Vi vil underholdes og chokeres – måbe og rødme. Vi vil ikke det pæne liv men LIVET som det nu engang er.. det er nemlig fantastisk. Og om man vælger at gå til opgaven med hængerøv og deller eller strammet og pumpet op.. det er da vores egen sag.
  Sommerkys til kind

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Ku’ ikke være mere enig med dig, Hanne! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit Westergaard

  Wauv! Fedt! Glæder mig til at læse mere på din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Glæder mig at du vil følge med, Margit! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ingen kommentarer, kun “I like”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille A

  Hvor er du bare skøn, jeg er vild med din bramfri stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Man skal også virkelig vælge en kirurg, men har fuld tillid til. Det kan jo gå frygtelig galt! Tak, Mille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hinrup

  Intet mindre end fantastisk er du
  Jeg vil SÅ gerne selv have fjernet begge dele

  Fedt at du deler med os..

  Dig må jeg klart følge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ren magi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Sørensen

  Virkelig flot resultat 🙂 . Det vil jeg også rigtig gerne have lavet på et tidspunkt når der er lidt overskud på kontoen. Ja vi kvinder er sgu stride mod hinanden og verden ville være et meget sjovere sted hvis vi blev bedre til at acceptere at vi ikke alle har samme syn på tingene/skønhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Pis osse – vidste jeg ville blive nødt til at læse hver dag 🙂 Du er en skøn kvinde og jeg vil nyde at følge dig her (OGSÅ!!!) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Ha ha ha…jeg er lidt tidskrævende! Tak Lene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Så flot og ærligt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Et par super fede indlæg, kan slet ikke vente til næste! Tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Så må jeg hellere se at komme igang med det næste! Tak, Kristina!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ER VILD MED DIG. Fantastisk at du ikke pakker noget ind. Du er smuk – kirugi eller ej. Og tak for øjenlågs-tip! Ringer fluks ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak Gitte! Held og lykke! Hils Henrik fra mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Lotte.
  Allerførste tak for et fantastisk indlæg, glæder mig allerede til at læse meget mere fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak for din ærlighed og fordi du læser med, Tine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg elsker dig allerede
  Mysser til dig og tak fordi vi må “snage” i dit liv.
  Kram Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kruse

  Hvor er det dejligt forfriskende med lidt ærlighed! Jeg synes du ser rasende godt ud, med og uden såkaldt ekstra øjenhud, og at du er ærlig omkring indgrebet, det gør måske at andre lettere kan finde deres grænser for hvordan de vil se ud. Jeg er da møgtræt af mine mængder af hud i området, men tror nu nok det er almindeligt for min alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Det er da så almindeligt med den ekstra hud med alderen. Alderstegn er jo i bund og grund en smuk ting…det fortæller at vi har levet! Tak Julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ingen shit storm herfra, man skal gøre præcis det man selv har træng eller ønsker til, og så stoppe med at have så meget morale på andres vegne, det pyntede i øvrigt Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt Holm

  ENDELIG en der siger og gør præcis som mig. ❤❤❤❤❤❤❤❤ it. TAK, siger jeg bare. Det er nemlig VORES egen krop og ingen andres. Folk måbede og syntes jeg var vildt spændende i 1998, da jeg stolt fortalt, at jeg endelig sku ha nogen bryster. Jeg har fået lavet en masse og det vil jeg fortsætte med. Jeg vil IKKE ældes med ” ynde” . Jeg bliver den mest glatte og smilende 90 årige på plejehjemmet. Pga botox og ansigtsløftning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid fedt at læse en blok hvor jeg føler mig underholdt, tak! Dernæst hylder jeg med glæde at vi hver især lever livet som det passer os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasamin

  Scroller ned.. “ingen kommentarer” kunne ikke lade være med at grine virkelig højt!

  Sådan. Flere af dig, tak!

  Alt held og lykke og glæder mig til at læse flere opslag fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Jeg skal godkende kommentarer inden de kommer på siden, så lige om lidt vælter de ind! Glæder mig at du fortsat vil læse med, Yasamin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Frem

  Ingen shitstorm herfra kun beundring, ikke over du tør stå frem men over hvor stanglækker du er!!! Og ja det skal da ikke være skamfuldt at indrømme justeringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Hvor er det blevet flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Ha ha ha…avokadoer og porcerede æg! Så falder jeg da i søvn…Dejligt at du stod frem og var ærlig, Salli!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krista Werdelin

   Jeg er fulstændig enig med din tilgang – man må sgu gøre hvad man vil. Og jeg synes du er herre sej – god humor og ikke bange for at “put yourself out there” – Så modigt, så ærligt, SÅ fedt. Bum

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tusinde tak, Krista!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carsten Kragelund Aalborg

   det er blevet rigtig flot Lotte, ikke at JEG syntes det var nødvendig men vil støtte dig i at der ikke er andre end dig selv der skal være dommer over dig og din krop 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak Carsten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carsten Kragelund Aalborg

   Husk at drikke godt med Gløgg også Lotte 😀 vi ved det er godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Super flot lavet! Hvad kostede det om man må spørge? Har altid selv overvejet denne operation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Jeg tror at der er priser på deres hjemmeside, Kirsten! Og Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annie

   For satan det er blevet flot, jeg vil også til næste år i Litauen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Reimar

   Tak Annie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pludselig blev jeg Pippi Langstrømpe!